1 Kasım 2016 Salı

Rockefeller Ailesi - Servetleri - Şirketleri - David Rockefeller Kimdir ?


Kağıt üzerinde görünmeseler de ABD'nin ve dünyanın en zengin ailesi Rockefeller'lar. Kontrol ettikleri para 5 ile 15 trilyon dolar arasında değişiyor. Sadece New York'ta bu ailenin 1 trilyon dolarlık gayrimenkulü olduğu biliniyor.



Rockefeller Şirketleri ve Kontrol Ettiği Servet



Amerika'da sermaye alanında 150 yılı aşan bir Rockefeller hanedanlığından söz edilir. Fakat sadece finans ve para piyasasında kalmamışlardır. Petrolden endüstriye çok geniş bir alana yayılmış ve oldukça güçlü bir sermayenin sahibi olmuşlardır.

Özellikle petrol alanında tam bir dev ve tröst haline gelmişlerdir ve Amerika'nın en önemli petrol şirketleri onların elindedir. [2016 Mart ayı itibarı ile petrol piyasasından çekiliceklerini söylediler.]

Aile tüm bunların yanı sıra birçok yardım kurumu ve binlerce vakıf açtı. Kendi mal ve gelirleri bu vakıflar ve emanetçi kuruluşlar aracılığı ile yönetiliyor. Bunun nedeni ise ABD'de vakıflardan hemen hemen hiç vergi alınmaması.

Halen Exxon-Mobile, Chevron, Citi Group, J.P Morgan and Chase en çok bilinen ve tanınan Rockefeller Ailesi şirketleridir.

Aile'nin Beyaz Saray için stratejiler hazırlayan ve ABD'nin en önemli thik-tank kuruluşlarından birisi olan Rockefeller Vakfı adıyla bir vakıfları da bulunmaktadır.

Rockefeller Ailesi'nin kontrol ettiği para konusunda kesin bir tahmin yapılamamakla birlikte 5 ila 15 trilyon dolar civarında bir rakam söz ediliyor.

David Rockefeller [ illuminati piramidinin tepesindeki kişilerden biri ]

David Rockefeller, 12 Haziran 1915 Amerikalı bankacı, iş adamı. "Dünya imparatorluğu" ve "Yeni dünya düzeni" gibi söylemleri dikkat çekmiş ve geniş tepki toplamıştır. Rockefeller ailesinin üyelerinden olup Amerikan İç Savaşında ismini savaş gelirleriyle ve Standard Oil Company şirketinin kurucusu olup şirketi petrolden elde ettikleri mirasıyla bugünün Rockefeller şirketler grubunun kurucusu John D. Rockefeller'in büyük oğlu, Chase Bank'ın eski başkanı olup şu anda bankanın uzantısı olan JPMorgan Chase'in ortaklarındandır.



Son 38 yıl içinde tam 6 kez kalp nakli yapılan milyarder işadamı, 1998 ve 2004’te de 2 kez böbrek nakli yaptırmıştır. Buda demek oluyor ki Dünya'ya kazık çakmaya niyetli!

"Dünya imparatorluğu" ve "Yeni dünya düzeni" gibi söylemlerinden sonra zaten nasıl bir kuruluşun(tarikat) içerisinde olduğu ortada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder